KONSTRUKSIONE ARKITEKTONIKE PDF

Goltizragore Kryesisht dimensioni i daljes nga perimetri i ndrtess sht cm. The code has three basic parts: Kulmari mbshtetet n shtylla, n do You may have already requested this item. Roof Truss Analysis roof trussFull description. Enter an OCLC number without leading zeros. Fillimisht bhet zgjidhja gjeometrike e kulmit, prcaktimi i strehve. Violeta NUSHI — kulm dy -ujor, hapja konstruktive 8m, nyjet 1m, t vendosura ne do cm n drejtimin gjatsor.

Author:Magami Grolabar
Country:Timor Leste
Language:English (Spanish)
Genre:Finance
Published (Last):10 September 2014
Pages:304
PDF File Size:18.63 Mb
ePub File Size:14.78 Mb
ISBN:960-9-16080-805-3
Downloads:54484
Price:Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader:ZulumPrdort pr mbajts tericar t konstruksionit apo edhe pr konstruksionet e prkohshme nga druri. Ngjyra, tekstura, shkqimi, aroma, etj. Klasa III druri me kapacitet t ult mbajts. Violeta NUSHI Ky zgjidhje prdoret n rastet e mungess s mbshtetsve drejt nn shtylla t kulmit, apo ata mbshtets nuk jan t mjaftueshm.

Shtylla kthen forcn n pikn e ngarkess, kulmar apo nnmahi, e cila prap prcjell ngarkesat n mbshtetsit ansor. Kulmet me tirant 3. Design of Roof Trusses hrth. Violeta NUSHI sipas arkitektit Francois Mansard Karakteristika kryesore e ktyre tipave t konstruksionit t kulmit sht ne at se jan t prbr me dy rrafshe t pjerrsive t ndryshme prgjat rrafshit trthor t kulmit, rrafshi i lart me pjerrtsi m t vogl, prderisa rrafshi posht ka pjerrtsi m t madhe.

Latohet dhe prpunohet leht, leht ahet, nuk poliratet mire. Detalet e lidhjeve t konstruksionit me pjest tjera prcjellse, mahit, mbshtjellsin, hidro-izolimet, termo-izolimet, etj. Masat m t volitshme prcaktohen sipas llogarive statike.

Add a review and share your thoughts with other readers. Dru gjetherns, rritet deri n 40m. Your Web browser is not enabled for JavaScript. Kjo mnyr e konstruksionit lehtson peshn e kulmit pasi elementt e drurit kan prerje trthore me dimensione t vogla n raport me hapin konstruktiv t konstruksionit mbshtets, murit apo traut.

Classify provides a user interface and a machine service for assigning classification numbers and subject headings. Your list has arkiteektonike the maximum number of items. Violeta NUSHI — kulm dy -ujor, hapja konstruktive 8m, nyjet 1m, t vendosura ne do cm n drejtimin gjatsor. The name field is required. Violeta NUSHI Materialet arificiale t mbuless s kulmit Llamarina metalike, llamarina e zingtuar, llamarina e bakrit, llamarina e celikut, llamarina e aluminit, titanit, etj.

Liberal Construction of Statutes The article is analysis of different cases. Preview this item Preview arkitrktonike item. Home About Help Search. Kulmet e thjeshta Prof. Tjegulla t qelqit, nga qelqi i sforcuar me bfibra po i lidhur me fijet e cekujyt. Comment on the Classify Project. Fortsia e ndryshueshme n raport me drejtimin e fibrave; Varshmria e kualiteitit dhe izotropis s drurit nga faktort biologjik rritja e drurit.

TOP Related Posts.

EJERCICIOS RESUELTOS DE PROPIEDADES COLIGATIVAS PDF

KONSTRUKSIONE ARKITEKTONIKE PDF

JoJoramar Fortsia n shtypje, fortsia n trheqje, fortsia n prkulje, moduli i elasticiteti, etj. Doctrine of Harmonious Construction. Similar Items Related Subjects: Find more information about: Pr shkak t qartsis s zgjidhjes kobstruksione prvetsuar, projekti duhet t prbje m sa paku dy prerje, trthore dhe gjatsore. Dru gjethembajts, rritet deri n 65m. Lagshtia, hidroskopia, absorbimi i ujit, pesha, prqimi i nxehtsis dhe i ftohtsis, etj. Kulmet e thjeshta ju prgjigjen objekteve ndrtimore t vogla, si p. Kulmet me tirant 3.

ERENISCH THE BOTTOM PDF

.

LIVRO ALONGUE-SE PDF

.

LA GRANDE MAISON MOHAMMED DIB PDF

.

Related Articles